De klassieke Turkse soep van rode linzen.
Frisse tapenade, licht pikante tomaat, rode en groene pepers, peterselie, uien en olijfolie.
Wellicht de meest bekende en klassieke mezze, kikkererwten,
tahin (sesampasta), citroensap, olijfolie en knoflook.
Een overheerlijke vegetarische mezze van gebakken aubergine met tomaat, groene peper, knoflook en olijfolie.
Een mix van 4 koude bovenstaande mezzes.; Cacik / Antep ezmesi / Humus / Saksuka.
Een plateau van diverse kaassoorten, o.a. brie, fetakaas, old-amsterdam geserveerd met walnoten en seizoenfruit.
Mezze op basis van kip met knoflook en walnoten gemarineerd met bleekselderij en mayonaise.
Het onmisbare gerecht uit Kayseri met gehakt gevulde pastabuideltjes, geserveerd met Turkse yoghurt en tomatensaus.
Fijngesneden lamsvlees in een speciale pan gebakken met verse tomaten en groene peper.
Een herdersgerecht van grof gesneden lamshaas, uien, paprika, knoflook en tomaten.
Ambachtelijk bereide stoofschotel van kipfilet met champignons, tomaat, paprika, ui, knoflook, aubergine en tomatensaus.
Ambachtelijk bereide vegetarisch stoofschotel van tomaten, paprika, aardappel, ui , knoflook, aubergine en tomatensaus.
Yufka-vel gevuld met speciale lamgehakt, wordt geserveerd met tomatensaus yoghurt en besprenkeld met peterselie.
Malse ossenhaas verrijkt met romige kruidenboter, geserveerd met champignonsaus.
Een malse stuk angus-vlees gesneden uit de rib, geserveerd met champignonsaus.
Biefstuk met een lekker randje vet uit de rug van de angus, geserveerd met champignonsaus.
Een special voor 2 vleesliefhebbers bestaande uit rib-eye, entrecote en ossenhaas.
Combinatie gerecht van patlican sogurme (geroosterde aubergine met knoflookyoghurt) en daarop Adana Kebab.
Deze wijn is een blend van de Sultaniye- en de Narincedruif. Een fris-fruitige en lichte wijn met goede zuren. De aroma’s in deze wijn doen denken aan ananas, groene appel en citrusfruit.
Deze wijn is een blend van de Sultaniye- en de Narincedruif. Een fris-fruitige en lichte wijn met goede zuren. De aroma’s in deze wijn doen denken aan ananas, groene appel en citrusfruit.
Deze wijn bestaat uit een blending van de Narince-, en de Emirdruif, (een oorspronkelijke Turkse druif) die een levendige wijn oplevert, met een gedistingeerd bouquet. De smaak roept associaties op met meloen, peer en een vleugje citroen.
Kav Narince wordt gemaakt van de Narince druivenras, een van de meest waardevolle, inheemse aromatische soort van Centraal-Anatolië. Kav Narince is een elegante en verfijnde wijn waarbij fruitige kenmerken van deze druiven nadrukkelijk aanwezig zijn, die het geschikt maken voor lange houdbaarheid.
De Chardonnay-druif, die bekend staat als de "koningin van de witte wijnen", geoogst uit de gecontroleerde wijngaarden van Doluca, en de Fiano-druif die wordt verbouwd in het zuiden van Italië, vooral in de regio Campanië, bereiken een opmerkelijke harmonie in Tanit White. Terwijl Chardonnay onze wijn een sterke en complexe karakter geeft, balanceert de Fiano-druif het in de mond met zijn levendige structuur en originele aroma's. Tanit White, waarbij de ideale balans van beide druiven in de mond wordt gemaximaliseerd, rijpt 7 maanden in 75% Franse en 25% Amerikaanse eikenhouten vaten. De smaken van wilde bloemen, grapefruit, gele appel en kamille staan op de voorgrond in deze wijn, die levendig, aromatisch, sterk en blijvend in de mond proeft.
Deze wijn is een goed doordachte blend van 3 druivenrassen; de Öküzgözü, Shiraz en de Cabernet Sauvignon. Met een zacht knisperende, fruitige structuur roept deze wijn associatie op met de aroma’s van kersen, aardbei, bramen en specerijen.
Deze wijn is een goed doordachte blend van 3 druivenrassen; de Öküzgözü, Shiraz en de Cabernet Sauvignon. Met een zacht knisperende, fruitige structuur roept deze wijn associatie op met de aroma’s van kersen, aardbei, bramen en specerijen.
Deze wijn is een heerlijke mix van twee druivensoorten, de Cabernet Sauvignon met zijn lange afdronk en tannine structuur en de Shiraz met zijn krachtige en rijke aroma. Deze wijn wordt 8 maanden gerijpt in Franse eiken vaten.
Een spectaculaire blend van twee specifiek Turkse druivenrassen: de Boğazkere en de Öküzgözü. Deze wijn heeft een stevige body met een mooie balans tussen krachtige, rijpe tannine en aroma’s van veel rood fruit, kaneel en viooltjes.
Cabernet Sauvignon-druif, die wordt verbouwd in de Doluca wijngaarden en gedefinieerd als de "koning van de rode wijnen", weerspiegelt zijn gebruinde, krachtige en fruitige kenmerken in Tanit Red. De veel voorkomende Cabernet Franc-druif met zijn Cabernet Sauvignon-bes, geeft Tanit Red een frisse smaak met zijn levendige en originele aromatische structuur. In deze wijn die 7 maanden rijpt in Franse eikenhouten vaten van 225 liter, vullen beide sterke druivensoorten elkaar aan door aan kracht te winnen naarmate ze ouder worden, en er ontstaat een evenwicht. Tanit Red, dat zijn lange en sterke structuur in de mond laat voelen, roept de aroma's op van kruidnagel, zwarte peper, pruimen, tabak, zwarte moerbei en vanille.
Door het assembleren van de fruitige karakter van Kalecik Karası-druiven met de Çalkarası ontstaat deze licht gekleurde wijn met zachte aroma’s van aardbei, framboos en banaan.
Cadde Marina Restaurant Café
Turkse vlees specialiteiten restaurant aan de pier van Scheveningen.