Herderssalade van tomaat, komkommer, groene peper, fetakaas en peterselie met een dressing van granaatappel.
De klassieke Turkse soep van rode linzen.
Kip nuggets met komkommer, tomaat en frietjes.
Herderssalade van tomaat, komkommer, groene peper en peterselie met een dressing van granaatappel.
Herderssalade van tomaat, komkommer, groene peper, fetakaas en peterselie met een dressing van granaatappel.
Mixsalade van seizoengroenten
Salade van gegrilde kipfilet met Parmezaanse kaas,walnoten, rucola en mais. Besprenkeld met een dressing van honing en mosterd.
Salade met garnalen, rucola, olijven besprenkeld met knoflook- en citroen-dressing.
Heerlijk dorade uit de oven gemarineerd met knoflook en vis kruiden.
Zalmfilet uit de oven geserveerd met groenten.
Fijngesneden lamsvlees in een speciale pan gebakken met verse tomaten en groene peper.
Een herdersgerecht van grof gesneden lamshaas, uien, paprika, knoflook en tomaten.
Ambachtelijk bereide stoofschotel van lamsvlees met champignons, tomaat,
paprika, ui, knoflook, aubergine en tomatensaus.
Ambachtelijk bereide stoofschotel van kipfilet met champignons, tomaat, paprika, ui, knoflook, aubergine en tomatensaus.
Ambachtelijk bereide vegetarisch stoofschotel van tomaten, paprika, aardappel, ui , knoflook, aubergine en tomatensaus.
Op traditionele wijze bereide roerbakschotel van kip met champignons, paprika en koksroom.
Verfrissende gerecht van Turkse yoghurt, komkommer, munt en knoflook
Frisse tapenade, licht pikante tomaat, rode en groene pepers, peterselie, uien en olijfolie.
Wellicht de meest bekende en klassieke mezze, kikkererwten,
tahin (sesampasta), citroensap, olijfolie en knoflook.
Een overheerlijke vegetarische mezze van gebakken aubergine met tomaat, groene peper,
knoflook en olijfolie.
Een mix van 4 koude bovenstaande mezzes.; Cacik / Antep ezmesi / Humus / Saksuka
Een mediterraans voorgerecht van dunne plakjes rundvlees (black angus), op smaak gebracht met rucola, pijnboompitten, zongedroogde tomaten, parmezaanse kaas en truffel mayo.
Een plateau van diverse kaassoorten, o.a. brie, fetakaas, old-amsterdam geserveerd met walnoten en seizoenfruit.
Mezze op basis van kip met knoflook en walnoten gemarineerd met bleekselderij en mayonaise.
Geroosterde aubergine gemengd met knoflook en yoghurt
Aardappel mezze op basis van mayonaise met mais, doperwten, wortel en augurk
Het beroemde gerecht van yufkadeeg gevuld met peterselie en fetakaas.
Gebakken, fijne tarwe balletjes gevuld met walnoten en gekruid gehakt ( 2 stuks )
Gefrituurde garnalen met dip.
Aarden stoofpotje uit de oven met garnalen in tomatensaus en geraspte kaas.
Het onmisbare gerecht uit Kayseri met gehakt gevulde pastabuideltjes,
geserveerd met Turkse yoghurt en tomatensaus.
Gefrituurde inktvisringen met speciale vissaus
Champignons uit de oven bereid met koksroom en geraspte kaas
Een mix van 4 volgende warme mezzes; sigara boregi, karides kizartma, icli kofte en kalamar
Een sterk gekruide en licht pikante lamskebab die zijn oorsprong vindt in Adana.
Gemarineerde malse lamshaas.
Gemarineerde blokjes kipfilet van grill.
Op Turkse wijze gemarineerde lamskoteletten.
Mixgrill bestaande uit diverse soorten Turkse vlees- en kipspecialiteiten.
Yufka-vel gevuld met speciale lamgehakt, wordt geserveerd met tomatensaus yoghurt en besprenkeld met peterselie.
Malse ossenhaas verrijkt met romige kruidenboter, geserveerd met champignonsaus.
Malse ossenhaas verrijkt met romige kruidenboter, geserveerd met champignonsaus.
Een malse stuk angus-vlees gesneden uit de rib, geserveerd met champignonsaus
Biefstuk met een lekker randje vet uit de rug van de angus, geserveerd met champignonsaus.
Een special voor 2 vleesliefhebbers bestaande uit rib-eye, entrecote en ossenhaas.
Combinatie gerecht van patlican sogurme (geroosterde aubergine met knoflookyoghurt) en daarop Adana kebab.
Combinatie gerecht van patlican sogurme (geroosterde aubergine met knoflookyoghurt) en daarop Kusleme ( Lamshaas)
Dark Spiced Rum – Lime – Mint – Sweet and Sour
Vodka – Gin – Tequila – White Rum – Triple Sec – Lemon – Cola
Dark Spiced Rum Aroma – Strawberry – Lime – Mint
Cadde Marina Restaurant Café
Turkse vlees specialiteiten restaurant aan de pier van Scheveningen.